Cum va fi vremea în weekend

frigSfârșit de săptămână cu temperaturi negative în județul Botoșani. Vineri, vremea se va menține geroasă, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult noros și local va ninge, în general slab cantitativ. Pe spații restrânse vor fi condiții de ceață asociată cu depuneri de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat din sector predominant sud-estic. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de -8 grade, iar minimele vor coborî până spre -15 grade.

like facebook, stiri, botosaniSâmbătă: Vremea se va menține geroasă, îndeosebi noaptea și dimineața. Ziua și în prima parte a nopții cerul va fi mai mult noros și local va ninge, în general slab cantitativ, apoi se va degaja treptat. Vântul va prezenta intensificări locale din nord-vest. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de -6 grade, iar minimele vor coborî până spre -17 grade.

Duminică: Vremea va intra într-un proces de încălzire. În prima parte a zilei cerul va fi mai mult noros și local va ninge, în general slab cantitativ, apoi se va degaja treptat. Tot în prima parte a zilei, pe spații restrânse, vor fi condiții de ceață asociată cu depuneri de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat din sector predominant vestic. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de -5 grade, iar minimele vor coborî până spre -8 grade.

Sursa: Meteo Nord-Est

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *