Doi bărbați, tată și fiu, au bătut fără milă un bărbat. Agresorii, pedepsiți ușor de judecători

arestat de politie, botosaniDoi bărbaţi din judeţul Botoşani, tată şi fiu, care, în urmă cu doi ani, au bătut fără milă un consătean, au fost condamnaţi, joi, definitiv, la câte trei ani de închisoare cu … suspendatre.

Ilie Condurache, de 43 de ani, şi Andrei Condurache, de 21 de ani, din satul Slobozia-Silişcani din comuna Mihălăşeni, au fost găsiţi vinovaţi într-un dosar în care au fost acuzaţi de tentativă de omor.

Cei doi l-au bătut în toamna anului 2015 pe Mirel Bunduc, acesta necesitând trei luni de spitalizare.

Agresorii au avut un conflict pe o păşune cu partea vătămată şi l-au lovit cu beţele în zona capului. Victima a fost diagnosticată cu un hematom extradural frontal stâng, fractură liniară frontală stânga, fractură cu minimă înfundare parietală stânga, plagă scalpată fronto-temporo-parietală stânga, plagă buza inferioară”, leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 70-80 zile de îngrijiri medicale.

like facebookAnchetatorii au decis că leziunile i-au pus în pericol viaţa victimei

Ilie Condurache şi Andrei Alexandru Condurache au primit, în primă instanță, câte patru ani de închisoare, însă sentinţa Tribunalului Botoşani a fost modificată, iar Curtea de Apel Suceava a dictat o pedeapsă de trei ani cu închisoare.

One thought on “Doi bărbați, tată și fiu, au bătut fără milă un bărbat. Agresorii, pedepsiți ușor de judecători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *