Trei străzi din municipiu vor fi modernizate. Municipalitatea va primi finanțare prin GAL Urban

strada-izvoarelor-din-botosaniVești bune pentru locuitorii municipiului Botoșani. Primăria Botoșani va primi finanțare pentru un proiect depus pe GAL Urban. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat că proiectul prevede modernizarea unor drumuri din municipiu, amenajarea unor terenuri de joacă și înființarea unui centru social.

Trei străzi ar urma să fie modernizate prin acest proiect: Vâlcelei, Izvoarelor și Zimbrului.

like facebookAm ocupat poziția 9 din lista finală, din 45, și ne-au anunțat că următorul pas este semnarea contractului cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării Regionale.  Avem comunicarea finală. În afara celor 840 de persoane care vor fi instruite, pentru că din ăia 7 milioane euro aproape jumătate merg pentru instruire, pentru personal, ne interesează ceea ce este pentru noi. Noi avem acolo o pleiadă de străzi, cel puțin din zona Împărat Traian în spate, dar importante pentru noi sunt strada Vâlcelei, strada Izvoarelor și strada Zimbrului. Cel puțin trei străzi le vom face pe acest proiect european. Important este că am reușit să facem un proiect care să ne permită să aducem banii ăștia”, a spus Cătălin Flutur.

Proiectul prevede amenajarea unor terenuri de joacă, amenajarea terenului viran din fața Liceului Pedagogic și un centru social la fosta Școală 3 din Botoșani.

2 thoughts on “Trei străzi din municipiu vor fi modernizate. Municipalitatea va primi finanțare prin GAL Urban

  1. Tin sa va multumesc si in numele vcinilor mei de pe strada izoarelor,tomis ,vilcelei ,deci daca se vrea se poate !.Daca reusiti sa trageti si conducta de gaz (poate tot printr-un proiect )as putea spune ca locuiesc in municipiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *