Încasări mai mari din taxe și impozite, în primele două luni din an

aglomeratie ghisee taxe si impozite localeGradul de colectare a taxelor și impozitelor locale în primele două luni ale anului în curs este mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut. Potrivit primarului municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, creșterea este de 14,32%.

like facebookCele mai mari încasări sunt pe impozitul pe clădiri la persoane fizice, unde a fost înregistrată o creștere de 214.000 lei față de anul trecut, la impozitul pe teren la persoane fizice, unde creșterea a fost de 259.000 lei față de anul trecut.

Gradul de colectare este unul bun și îmi confirmă faptul că avem o echipă bună la Direcția de Taxe și Impozite și o politică bună dusă, cu acele bonusuri care se dau. Avem la două luni o încasare cu 14,32% mai mare față de anul trecut. Avem în plus un milion lei. Chiar dacă nu știu nivelul veniturilor care îmi vor veni mie din impozitul pe venitul global, ceea ce îmi dau finanțele, suntem în măsură să propunem acea rectificare pozitivă de buget într-o ședință extraordinară prin care să acoperim amendamentele propuse la buget și chiar să mai venim cu una-două poziții pe care noi le considerăm absolut necesare. Am ajuns în sfârșit la o conștientizare a celor care plătesc taxe și impozite, că pot beneficia până la 31 martie de acea scutire de 10%. Unii au înțeles, alții nu, dar cu timpul ajungem în această situație”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

One thought on “Încasări mai mari din taxe și impozite, în primele două luni din an

  1. Ce booomba a lansat Flutur! Auzi, va semna trei contracte!!! Sigur ca lumea neavizata va fi ,,in delir”, dar primarasul nu ne-a spus ca un contract pentru
    avizarea la incendii reprezinta, de fapt, povestea ,, Gaina cu margica”, adica caca-maca! Unde-s proiectele mari de infrastructura? Cand vor fi refacute cele doua linii de tramvai, cand se va face canalizarea pentru un sfert din orasul asta, cand vom avea strazi moderne???? Oare stie primarul ca pe Bulevardul lui ( pardon, Eminescu) se circula foarte greu din cauza denivelarilor care, dupa citiva ani, s-au adincit si mai mult???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *