Circulație în condiții de iarnă pe drumurile din județul Botoșani

drum zapada viscol 1Circulație în condiții de iarnă pe drumurile din județul Botoșani. Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, probleme sunt în județul Vrancea.

like facebookÎn restul județelor din Moldova se circulă în condiții de iarnă, carosabilul prezentându-se umed cu zăpadă frământată în strat de 0-2 cm în județele Botoșani, Suceava și Vaslui, umed cu zăpadă frământată 0-1 cm în județele Bacău, Iași, Galați, Neamț și Vrancea, respectiv uscat cu porţiuni umede, în rest. Cerul este acoperit în majoritatea județelor regiunii, cu ninsori slabe înregistrate în Suceava și Neamț.

În schimb, se înregistrează vânt puternic și viscol la sol, în județele Vrancea, Suceava și în zona Roman (Neamț). Pe parcursul nopții de 27/28 februarie, pe drumurile naționale din administrarea DRDP Iași s-a acționat cu un total de 198 de autoutilaje și s-au răspândit 922,315 tone material antiderapant. Momentan, se acționează cu 119 autoutilaje.

DRDP Iași stă la dispoziția participanților la trafic pentru orice informaţii despre starea drumurilor naţionale din zona Moldovei, prin Dispeceratul său deschis în regim de permanenţă – tel. 0232/213168. Informaţii actualizate despre starea vremii şi a carosabilului pot fi obţinute şi de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum şi de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situaţia Drumurilor Naţionale, potrivit unui comunicat de presă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *