Elevă agresată sexual de un profesor într-o școală din județul Botoșani

relatii sexuale cu o minoraAgresiune sexuală într-o școală din județul Botoșani. O elevă de 13 ani, de la Școala Cristești, a fost abuzată sexuală de un profesor. Totul s-a întâmplat în primul semestru al anului școlar în curs, mama victimei fiind cea care a anunțat poliția.

Din câte se pare, profesorul i-ar fi pus mâna fetei pe sâni.

like facebook, stiri, botosaniEste vorba de un caz de agresiune sexuală înregistrat la o școală din comuna Cristești,  o elevă agresată de un cadru didactic. S-a întocmit dosar penal, Inspectoratul Școlar a demarat o anchetă proprie, iar dosarul și-a urmat cursul prevăzut de procedură”, a declarat adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean, Dumitru Aioanei.

Cazul a fost prezentat, marți, în ședința de Colegiu Prefectural.

Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Gabriel Hârtie, spune că imediat după incident profesorul a demisionat.

Preferăm să nu comunicăm nici școala, nici copilul, având în vedere că este vorba de un copil minor. Acum este într-un program de consiliere”, a spus Hârtie.

 

4 thoughts on “Elevă agresată sexual de un profesor într-o școală din județul Botoșani

  1. IA faceți voi o statistică să vedeți câte mai sunt fete mari si ce sex preferă fetițele astea de 12 ani,si mai vorbim 75% …

  2. Asta inseamna lipsa de cultura domnilor Romanu si Andrei, daca sora dvs. are o tinuta mai tinereasca si are 13 ani , profesori trebuie sa o agreseze? jalnic am ajuns. Acest om nu trebuie sa mai profeseze in viata lui, apropoo el nu are copii? sau nici nu era casatoit.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *