A fost stabilită firma care va finaliza lucrările bazinul olimpic și plaja din Parcul Cornișa. Ce sumă va plăti municipalitatea!

cornisa, parc de agrement, santier, stiri, botosaniPrimăria Botoșani a stabilit firma care va finaliza lucrările bazinul olimpic și plaja din Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa. În urma unei negocieri, municipalitatea a încheiat un contract cu societatea comercială 3 G Sport- IP SRL Corbeanca, care urmează termine, în această vară investiția de la Cornișa.

Firma din județul Ilfov a încheiat contractul nu după o licitație publică, ci după o negociere fără anunț de participare.

like facebook, stiri, botosaniJustificarea alegerii procedurii de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare: ansamblul ofertelor prezentate ca raspuns la o licitatie deschisa, la o licitatie restransa sau la un dialog competitiv a fost neconform sau inacceptabil. Au fost luate in considerare la negocieri doar ofertele care au respectat criteriile de selectie calitativa”, susțin reprezentanții Primăriei Botoșani.

3 G Sport- IP SRL Corbeanca va încasa, din acest contract, suma de 801.231 lei, fără TVA.

cornisa, parc de agrement, santier, stiri, botosani

3 thoughts on “A fost stabilită firma care va finaliza lucrările bazinul olimpic și plaja din Parcul Cornișa. Ce sumă va plăti municipalitatea!

  1. Cata gargara , asa se sifoneaza banul public , au fost oferte mai bune si specialisti de exceptie nu au avut loc …
    ..pe bani publici….
    Codruta te bagi??? Iese sigur ceva daca vrei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *