Buletin de știri … neverificate!

  • stiri neverificate- ziar, stiri, botosaniUn parlamentar botoșănean a declarat miercuri că, potrivit datelor oficiale, principalii factori care au generat inflația sunt de natură externă la care se adaugă liberalizarea prețurilor la energie. Referindu-se la creșterea prețurilor la carburanții auto, oficialul nostru a explicat cu subiect și predicat cum stă treaba: nu s-au modificat prețurile ci Statul paralel, printr-un soft dușmănos, a reușit să micșoreze rezervoarele autoturismelor românilor!

 

  • Dându-și seama că măsurile de dreapta (investiții, capitalizare) nu produc efecte electorale pozitive, liderul liberalilor botoșăneni face pe dracu în patru pentru a-și  asfalta și deszăpezi drumul spre … Putere. Astfel, el a început să aibă evoluții marcante în zona socială, adică pe partea stângă. Cel puțin recenta sa solicitare publică de creștere a salariilor celor de la AJOFM este fără îndoială, o inițiativă împrumutată de la prietenii săi din răposata USL. În replică, social-democrații au ocupat și ei o zonă importantă de pe partea dreaptă, investițiile și capitalizarea pe persoană fizică fiind principalele direcții de acțiune!

 

  • Un colectiv de cercetători britanici, specialiști în economie, a publicat în ultimul număr al revisti ”Forbes” rezultatele unui amplu sondaj mondial având ca subiect nu oamenii de succes în afaceri ci cei care dau chix, adică faliții sau altfel spus, falimentarii.  Vă prezentăm în continuare, rezultatele acestui studiu care ne arată cum procedează oamenii de afaceri din diferite țări atunci când intră în faliment:

– americanul : o ia de la zero

– japonezul : își face harachiri

– chinezul : își cumpără o valiză încăpătoare

– francezul : se însoară cu o văduvă bogată

– rusul : deschide vana unei noi conducte cu gaz

– elvețianul : își trage un glonț în cap

– italianul : intră oficial în Mafie

– englezul : renunță la ceaiul de la ora 5 și la partidele de golf

– românul : intră în politică.

 

  • În plin scandal național (și nu numai!) pe tema revocării din funcție a Laurei Codruța Kovesi, ministrului Tudorel Toader i s-a mai legat o piatră de gât! Exact la 24 de ore de la celebra conferință de presă, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu i-a înaintat o scrisoare închisă prin care îl somează să declanșeze de urgență procedura de revocare a lui Caroline Wozniacki din  poziția de lider mondial. Pentru a nu fi acuzat de imixtiune în viața sportivă, oficialul social-democrat nu a menționat în scrisoare cine ar urma să-i ia locul  jucătoarei daneze. Totuși, surse demne de luat în seamă vehiculează ideea că dacă Simona Halep nu se înscrie în PSD, treapta cea mai înaltă a tenisului mondial va fi … deferită unei jucătoare din Turnu Măgurele care actualmente se află tot pe primul loc, ce-i drept, dar nu în versiunea WTA ci … TSD!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *