Gestionar prins de polițiști în timp ce vindea țigări de contrabandă pe sub tejghea

tigari-ascunse-in-cutii-de-prajituri-suceava-4-300x225Poliţiştii oraşului Săveni şi cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti au acţionat  pentru prevenirea şi combaterea actelor ilicite de comerţ, pe raza de competenţă.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost controlaţi 18 agenţi economici şi 45 de autovehicule, fiind legitimate 122 de persoane.

like facebook, stiri, botosaniPoliţiştii au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora depăşind 9.600 de lei.

Oamenii legii au depistat un bărbat de 41 de ani, gestionar la un agent economic, din localitatea Hăneşti, care oferea spre comercializare 93 de pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova, pentru care nu deţinea documente legale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, întrega cantitate de ţigarete fiind confiscată în vederea confiscării speciale, potrivit IPJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *