Șofer de 29 de ani, băut și fără permis, tras pe dreapta de polițiștii de frontieră

politie frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au depistat în trafic un cetățean român care conducea un autoturism, deși nu avea permis de conducere şi era într-o stare avansată de ebrietate.

like facebook, stiri, botosaniÎn data de 21 februarie, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani a oprit în trafic pentru control, pe raza localităţii de frontieră Brăteni, un autoturism marca Ford Focus, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român Andrei B., în vârstă de 29 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că șoferul emană halenă alcoolică, motiv pentru care au solicitat sprijinul Poliției Rutiere Botoşani. În urma verificărilor suplimentare efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

One thought on “Șofer de 29 de ani, băut și fără permis, tras pe dreapta de polițiștii de frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *