Avalanșă de bolnavi la Infecțioase. Activitatea la Compartimentul de Dermatologie a fost suspendată pentru a face loc bolnavilor de gripă

sectia boli infectioaseAvalanșă de bolnavi cu viroze respiratorii la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean. Conducerea Spitalului Județean a decis suspendarea activității la Compartimentul dermatologie, pentru a interna și pe aceste paturi bolnavii cu gripă și pneumonii. În ultima săptămână au fost înregistrate 45 de cazuri de gripă, din care 22 cazuri au necesitat internare, 40 de pacienți au fost internați cu infecții acute respiratorii iar cu pneumonii s-au internat 80 de pacienți.

like facebookA crescut foarte mult numărul de consultații, zilnic sunt undeva la 40-50 consultații, în cadrul Secției Boli Infecțioase. La nivelul spitalului avem o zonă carantinabilă iar în cazul în care se internează peste capacitatea secției folosim zona carantinabilă iar în cazul în care și această zonă este ocupată, limităm activitatea în cadrul Compartimentului de dermatologie. Acum am solicitat suspendarea activității și internarea pacienților cu suspiciune de gripă și infecții complicate și pe paturile din Compartimentul de dermatologie”, a declarat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Restricția implementată săptămâna trecută la nivelul Spitalului Județean privind limitarea programului de vizită între orele 15.00 și 17.00 se menține și săptămâna aceasta, posibil și săptămâna viitoare, au mai anunțat reprezentanții unității spitalicești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *