FOTO Protest neobișnuit. O femeie a mărșăluit pe străzile din Botoșani, nemulțumită de nedreptățile făcute fiului ei la școală

femeie protestand, jandarmi, stiri, botosaniProtest mai puțin obișnuit al unei botoșănence. Aceasta a mărșăluit, miercuri, pe mai multe străzi din Botoșani, în semn de protest față de conducerile a două unități de învățământ și a cadrelor didactice de la acestea.

Femeia a plecat în marș, însoțită de un echipaj de jandarmi, pe traseul Liceul Pedagocic Nicolae Iorga- Școala 1- Inspectoratul Școlar.

like facebook, stiri, botosaniViorica Hrițcu spune că, prin protest, vrea să atragă atenția asupra nedreptăților la care a fost supus fiul ei la cele două școli de către cadrele didactice și directorii acestora. Ea este nemulțumită și de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean vizavi de modul cum au rezolvat acest caz.

Fiul femeii a fost înscris la Liceul Pedagogic, iar în clasa a V-a a rămas repetent. A fost transferat la Școala 1 Botoșani, însă și aici a rămas corigent în clasa a VII-a.

Protestez asupra abuzurilor școlare și nedreptăților făcute asupra copilului meu. Copilul a pornit bine la școală, încetul cu încetul situația lui școlară s-a degradat. În clasa V a rămas repetent. Am crezut că copilul a fost de vină. ținând cont că și eu am lucrat în străinătate și am zis că copilul s-a schimbat din ceea ce am lăsat acasă. Am spus că mai sunt școli, mai sunt profesori și să văd care va fi efectul schimbării școlii. În al doilea an de clasa V-a, după primul semestru l-am mutat. A promovat clasa V-a și după schimbarea doamnei directoare a primit și al doilea an de repetență în clasa VII-a. A fost lăsat în mod intenționat corigent și repetent la desen. A făcut de două ori clasa VII-a. Copilul a fost extraordinar iar datorită nedreptăților făcute de profesori, copilul a început să aibă probleme de comportament. Am cerut demisia inspectorilor, pentru că tot au mușamalizat acest caz. În clasa VIII-a. copilul a avut cădere psihică și a avut tulburări de comportament”, a declarat Hrițcu Viorica.

Ea a spus că acum băiatul are 18 ani și este abia în clasa IX-a, însă l-a retras de la școală. Femeia va protesta și joi, dar și vineri.

femeie la protest gabriel hartie

mars protest femeie

femeie protestand, stiri, botosani

11 thoughts on “FOTO Protest neobișnuit. O femeie a mărșăluit pe străzile din Botoșani, nemulțumită de nedreptățile făcute fiului ei la școală

  1. Nu era mai bine ca acesta mama sa nu-si lase copilul nesupravegheat atunci cand a plecat din tara ? Tutorele legal de ce nu a preluat responsabilitatile de parinte ? Eu zic sa inchidem scolile ca sa nu mai existe astfel de ptroteste.

  2. Vai săracii jandarmi de e oare trebuie sa umble prin frig, după fiecare mama care se reîntoarce în țară după atâția ani în care nu a interesat-o situația școlară a copilului. Era necesar ca, copilul sa frecventeze scoala, dar din pacate unii părinți nu se implica mai deloc in educatia copiilor iar cand isi dau seama este prea tarziu si atunci sunt căutați vinovații în altă parte.

  3. Atât de implicată a fost mama in creșterea și educarea copilului său încât nici nu știe că în clasa a VII- a nu a rămas repetent din cauza obiectului ,,desen,, ci din cauza corigentelor la alte trei obiecte.

  4. Copilul ala chiulea, bea, fuma si sugea *** toata ziua. Orele nu ii placeau si tot timpul facea scandal. E vina mamei ca nu a fost langa el!!! Profesorii nu au nici o vina, si mi se pare normal sa il lase repetent daca se lua in gura cu profesorii.

  5. Mai bine l-ar fi luat acasa la ea sa-l educe fiindca se vede cat e de desteapta …. Numarul mare de greseli precum – ca copilul , sau repetenta – arata ca e agramata . Daca protectia copilului / asistenta sociala si-ar fi facut treaba cand mama l-a lasat de izbeliste , poate avea baiatul un viitor mai bun . Totusi se vede cat de bine seamana copilul cu mama – leit ma-sa ! Oare ce a vrut sa spuna insa prin – copilul era extraordinar ??? – Extraordinar de …..puturos ? lichea ? chiulangiu ? Ar trebui inscris in Cartea Recordurilor fiindca nu cred ca in Botosani sau chiar in Romania ar mai fi existat vreunul repetent de trei ori . Mare curaj a avut inspectorul general cand a primit-o in audienta ….. Eu nu o primeam pana nu facea un consult psihiatric …. Cine stie ce putea sa-i treaca prin cap daca tot i s-a pus pata pe … inspectori …!!!

  6. Atenție mare ca nu e coerenta ,copilul clar a suferit ca nu a avut măcar mama lângă el si s-a simțit abandonat ,cine sa il învețe de bine ? Ce mama e aia care își abandonează copilul si acum ajuns la 18 ani nu mai poate face nimic ? Încă sunt blânde instituțiile statului cu astfel de persoane . Protecția copilului trebuie sa intervină prompt si fără drept de apel

  7. Din ce mai publica doamna se pare că e de fapt un joc politic.
    Păcat că toți susținătorii doamnei nu au făcut front comun sa ii crească acesteia copilul, sa o scape de responsabilități.
    Toată lumea e vinovată de eșecul fiului său, numai ea nu este.

  8. Mama-sa ar trebui si ea repusa in bancile scolii. Pacat de copil ca a ramas singur, fara mama si tata. SUnt sigur ca se putea face ceva daca avea dragostea mai aproape.

  9. Dupa umila mea parere mama e la fel de putin vinovata ca scoala sau copilul. Cu siguranta ca nu ar fi plecat sa munceasca in strainatate daca „conducatorii” ar avea cea mai slaba intentie de a face din tara asta un loc in care lumea sa isi doreasca si sa poata trai in conditii decente.

  10. Cand am sa color la nivelul vostu am sa pot sa inteleg ce-ati dorit sa afirmati . Oricum sunt convinsa ca cel putin 5 dintre voi ati comentat de pe nume false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *