Primăria Botoșani vrea să cumpere rețeaua de iluminat public. Câți bani oferă companiei EON

iluminat public, stiri, zona industriala, botosaniPrimăria municipiului Botoșani vrea să preia de la E.ON rețeaua de iluminat public. Potrivit viceprimarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, în bugetul local au fost prinși 200.000 lei pentru achiziția sistemului.

Vom înainta o sumă Delgaz Grid pentru preluarea rețelei de iluminat. Suma este de 200.000 lei, care a fost prevăzută în bugetul de anul trecut, iar din cauza unei colaborări defectuoase nu am ajuns la o concluzie. Negocierile nu au fost fructuoase și anul acesta vom face o propunere fermă și așteptăm răspunsul Delgaz Grid, dacă doresc sau nu să vândă această rețea, rețea care este într-o formă destul de proastă. Avem tronsoane care nu funcționează, solicitări la municipalitate foarte multe defecte. Vom face o ofertă fermă, nu mai facem negociere pentru că nu am avut succes cu discuțiile care s-au întins și care au fost sterile”, a menționat Cosmin Andrei.

like facebookPrimăria Botoșani a făcut demersuri pentru preluarea rețelei de iluminat public încă din anul 2012.

2 thoughts on “Primăria Botoșani vrea să cumpere rețeaua de iluminat public. Câți bani oferă companiei EON

  1. Primaria nu face demersuri si pentru extinderea iluminatului public ??? Sunt cartiere lasate in bezna de municipalitate de ani buni. Aude cineva ??? Sau doar inainte de alegeri ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *