Prima fabrică de sucuri naturale din Botoșani. Băuturile vândute în restaurante cunoscute din municipiu

fabrica de sucuri naturale, heilo, stiri, botosaniO firmă din Botoșani a creat o fabrică de sucuri naturale 100%, ale cărei produse se vând cu succes în marile restaurante din municipiul Botoșani. Societatea comercială Business Management Company SRL este producătorul sucurilor Heilo, care se comercializează fie în bag in box-uri (pungi alimentare) de trei litri sau în sticle de 330 de mililitri.

Fabrica Heilo, care are sediul în Cucorăni, produce băuturi naturale din mere simple, din mere și pere, din mere, pere și gutuie, din mere și struguri, din mere și morcovi, dar și din mere cu sfeclă roșie, morcovi, țelină și ghimbir.

like facebook, stiri, botosaniAdministratorul firmei susține că afacerea a început în urmă cu doi ani ca o afacere de familie, însă s-a dezvoltat foarte mult. astfel încât în toamna anului precedent a produs o cantitate însemnată de sucuri naturale.

fabrica de sucuri naturale, heilo, stiri, botosaniTotul a început din mica livadă a familiei. Pentru că aveam o livadă în jurul casei, ne întrebam ce vom face cu fructele și așa am decis să le procesăm. Am cumpărat o linie de producție și am început să facem sucurile”, susține Vlad, cel care se ocupă îndeaproape de producția de suc.

Procesul de producție este foarte simplu: merele se toacă, se presează la rece, iar sucul rezultat se transferă într-un bazin de decantare. Apoi, el urmează un proces de pasteurizare la temperaturi cuprinse între 80 și 84 de grade, după care se filtrează din nou și se decantează, pentru ca apoi să fie ambalat.

Materia primă, în special merele, sunt achiziționate de la marile ferme pomicole din Botoșani, ceea ce face ca fructele să aibă o calitate foarte bună.

În prezent, sucurile Heilo se vând în magazinul La Cătălin de la Botoșani Shopping Center, dar și în restaurante precum „Popas Cucorăni”, „La Strada” sau„Mister M”.

fabrica de sucuri naturale, heilo, stiri, botosaniComenzile pot fi făcute la sediul firmei:

  • Str. Arh. Dr. Mihai Goilav nr. 7A – strada principala, Cucorani, Botosani
  • Telefon: 0726560065
  • Persoana: Corduneanu Lacramioara
  • Email: [email protected]
  • Web: http://www.heilo.ro

5 thoughts on “Prima fabrică de sucuri naturale din Botoșani. Băuturile vândute în restaurante cunoscute din municipiu

  1. Acum ar suna, daca ar fi disponibile, următoarele: sucbun, sucdemar, măr cu orice, livada noastra, mărul fericit/sănătos/vesel/zemos. Macar ții minte ceva. Oricum o să cumpăr daca găsesc. Succes!

  2. Am fost și noi asta toamna cu merele noastre și a ieșit un suc minunat. Am băut un pahar de suc în fiecare dimineață pe stomacul gol. RECOMAND CU MARE DRAG!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *