Marș neobișnuit! O botoșăneancă va organiza, de una singură, un marș pe străzile Botoșaniului. Vezi ce revendică!

protest, stiri, botosaniO botoșăneancă va organiza, de una singură, un marș pe străzile Botoșaniului. Ea va protesta timp de trei zile din cauza unor nemulțumiri pe care le are față de conducerile a două unități de învățământ și a cadrelor didactice de la acestea.

Marșul va avea loc pe 21, 22 și 23 februarie, de la ora 10.00, femeia depunând documente la Primărie și Jandarmi pentru autorizarea protestului.

Femeia va pleca în marș, însoțită de un echipaj de jandarmi, pe traseul Liceul Pedagocic Nicolae Iorga- Școala 1- Inspectoratul Școlar.

like facebook, stiri, botosaniÎn documentele depuse la autorități, femeia spune că, prin protest, vrea să atragă atenția asupra nedreptăților la care a fost supus fiul ei la cele două școli de către cadrele didactice și directorii acestora.

„Vreau să mi se facă auzită și să se scoată la iveală abuzurile nepăedepsite ale unr angajați ai instituțiilor sus-menționate asupra mea și copilului meu, fost elev la cele două școli”, se arată în solicitarea scrisă.

8 thoughts on “Marș neobișnuit! O botoșăneancă va organiza, de una singură, un marș pe străzile Botoșaniului. Vezi ce revendică!

  1. Dar acum copilul la ce scoala este ? A ajuns premiant intre timp ? iar mama lui doreste bursa pierduta la celelalte doua scoli ? sau cand unii nu mai au treaba incep sa umble pe strazi cu autoritatile statului roman dupa dansa.

    1. Este la Negreanu si nu a venit deloc la școala are sub 4 la purtare si continua comportamentul lipsa gaura dat de mama lui cat nu a participat la creșterea lui si era prin tari străine . E o problema ca orice frustrat sa meargă liber sa protesteze si sa mai primească si aviz .

  2. Si eu sunt nemulțumit de unele cadre didactice din Botosani, iar în drum spre piața la cumpărături vreau sa fac si un miting de protest sa stie lumea ce odrasla am avut eu si cat de supărat pe viață sunt. Ha ha ha.

  3. Doamne ce zile am ajuns oare se evalueaza psihic astfel de oameni? astia sunt copii Romaniei ,abandonati ,care o iau pe carari gresite si apoi cauta vinovati !Dar la ce scoala este acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *