Vremea schimbă foaia! Se întorc ninsorile şi ploile

drumuri cu zapada, botosani, stiriDupă vremea frumoasă de sâmbătă, de duminică se întorc ploile şi ninsorile. Meteorologii anunţă o răcire semnificativă în aproape toată ţara.

Vremea se schimbă semnificativ, începând de duminică. Meteorologii anunţă un nou val de ploi şi ninsori. Temperaturile vor scădea brusc, până la limita gerului.

like facebook, stiri, botosaniÎn Bucureşti, duminică, cerul va fi mai mult noros şi va ploua slab. Temperatura maximă va fi de 5 grade.

„Răcirea cea mai puternică din materialele pe care le avem până acum se prefigurează spre sfârşitul săptămânii viitoare, cam de azi într-o săptămână, atunci când în toată ţara minimele nocturne sunt sub limita gerului, cam pe -20 în depresiuni, – 10 în partea de sud a ţării şi în zona Capitalei. Acesta este aspectul termic, iar din punct de vedere al precipitaţiilor, activităţi succesive ale unor presiuni de origine mediteraneană vor aduce temporar ninsori şi lapoviţe”, a declarat meteorologul Viorica Dima.

Luni, vremea rămâne mohorată în toată ţara. Va ninge în zonele de deal din sudul ţării şi la munte. Vântul va sufla cu putere în sudul ţării.

În Bucureşti, vremea va fi urâtă luni, cu precipitaţii slabe, sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Scade şi temperatura, astfel că la prânz vor fi cel mult 2-3 grade.

Sursa: Realitatea.net

 

One thought on “Vremea schimbă foaia! Se întorc ninsorile şi ploile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *