A sărit cu furca la un poliţist care venise la el acasă să ancheteze un furt, dar şi-a primit pedeapsa

politia rurala, stiri, botosaniUn bărbat din judeţul Botoşani care a sărit cu furca la doi poliţişti care veniseră la el să ancheze furtul unui telefon mobil a fost condamnat, vineri, la şase luni de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de trei ani.

Ionuţ Enache, din satul Vlădeni, comuna Frumuşica, s-a dus, la începutul lunii septembrie la un bar din sat. La plecare i-a furat telefonul gestionarei şi a plecat acasă.

Femeia şi-a sunat soţul, iar acesta s-a dus la Enache acasă să îi ceară telefonul. Bărbatul nu a recunoscut că l-a furat, însă când a fost pus să scoată tot ce are din buzunare, a scos husa telefonului. Cum a tot negat furtul, soţul păgubitului a chemat poliţia. Un agent a sosit la faţa locului, însă bărbatul a început să devină recalcitrant luând o furcă şi ameninţând poliţistul.

like facebookOmul legii a folosit sprayul lacrimogen din dotare, însă agresorul nu s-a calmat. A chemat întâriri, iar împreună cu şeful de post din comună a reuşit să îl imobilizeze.

Ionuţ Enache a fost condamnat definitiv vineri de magistraţii Curţii de Apel Suceava.

One thought on “A sărit cu furca la un poliţist care venise la el acasă să ancheteze un furt, dar şi-a primit pedeapsa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *