Bugetul municipiului Botoșani a fost votat dintr-o ”încurcătură”

sedinta consiliul local botosaniBugetul municipiului Botoșani a fost votat, joi, în forma propusă de primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. Consilierii PSD au venit cu amendamente, însă, în momentul în care s-a supus la vot proiectul inițial al primarului, doi consilieri PSD au votat ”pentru”, cel mai probabil dintr-o eroare, iar unul s-a abținut.

După ce și-au dat seama ce au făcut, consilierii PSD au cerut reluarea votului, în timp ce consilierii PNL au spus că bugetul a fost deja votat. Pentru a clarifica situația, s-a cerut o pauză.

like facebook, stiri, botosaniDupă reluarea ședinței, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a cerut ca amendamentele propuse de social-democrați să facă obiectul unei rectificări bugetare.

Pentru a păstra legalitatea propun ca suma amendamentelor, pentru că nu vorbim de sume foarte mari, de  500.000 de lei, să facă obiectul unei rectificări pozitive în şedinţa ordinară de la sfârşitul lunii, sau eventual într-o altă şedinţă extraordinară de la începutul lunii martie. Eu cred că nu avem o problemă să anticipăm venituri în plus, chiar începând cu luna iulie și să facem această rectificare de buget pozitivă care va cuprinde în momentul ăla suma acestor amendamente de astăzi. Este un mod de lucru pe care îl propun pentru a ieși cu toții onorabil din încurcătură. Dacă sunteți de acord, să considerăm că bugetul a fost votat”, le-a spus primarul consilierilor.

Vezi aici ce cuprinde bugetul municipiului!

 

 

One thought on “Bugetul municipiului Botoșani a fost votat dintr-o ”încurcătură”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *