Cerasela, o tânără din Botoşani, a murit într-un spital din Viena: ‘Te voi iubi mereu. Să mă aştepţi!’

cerasela mihovici, stiri, botosaniCerasela Mihovici, o tânără din Botoşani, şi-a pierdut viaţa într-un spital din Viena în urma unei boli foarte grave care a măcinat-o ani de zile.

Te voi iubi mereu viata mea.Vei ramane mereu in inima mea! Dumnezeu sa iti dea odihna vesnica si sa ma astepti si pe mine!!!„.

Acesta a fost mesajul prin care Andrei, soţul Ceraselei, a anunţat pe toată lumea că tânăra din Botoşani a murit.

like facebook, stiri, botosaniDrama prin care Cerasela Mihovici a trecut a început în anul 2011. Grav bolnavă, ea a avut nevoie de un transplant de plămân şi după multe demersuri a fost operată.

cerasela mihovici, stiri, botosaniAtunci tânăra din Botoşani a fost operată la Spitalul Universitar AKH din Viena, Austria, în baza formularului E112, dar la numai patru ani au apărut complicaţii din cauza unei bacterii provenită de la o răceală.

În 2015, Cerasela Mihovici a fost internată la spital la Iaşi şi apoi la Viena, unde a urmat un tratament care i-a îmbunătăţit vizibil starea.

Botoşăneanca avea însă nevoie de un nou transplant, întrucât capacitatea plămânilor ajunsese din nou la 14%, ca înainte de prima intervenţie.

În 2016 a primit un nou plâmân la Viena însă din păcate organismul tinerei a cedat în urma unui complicaţii apărute la sfârşitul anului trecut.

sursa: observator.tv

 

One thought on “Cerasela, o tânără din Botoşani, a murit într-un spital din Viena: ‘Te voi iubi mereu. Să mă aştepţi!’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *