FOTO! Cei mai importanți oameni de afaceri din Botoșani s-au întâlnit în sala de ședințe de la Rapsodia. Vezi ce au discutat!

oameni afaceri camera comertZeci de oameni de afaceri din județul Botoșani s-au întâlnit, miercuri, la Hotel Rapsodia, la o acțiune organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţul Botoşani.

Printrei cei 60 de agenți economici din Botoșani se numără Tonino Boldea de la Five Continents, Cornel Șfaiter de la Prodalcom, Mirel Vlas de la Tehnic Asist, Adrian Bidașcă de la Pita, Mihai Vrăjitoru de la Conrec, Mihai Tincu de la Rapsodia Conf, Emanuel Popa de la Conted Dorohoi, Ionel Roșu de la Admir, Dana Gavriliuc de la Lux Ro, Adrian Roșioru de la Elco, Ovidiu Năstase de la Formens, Dan Roșu-reprezentant Electroalfa , Ioan Tănase de la Confex, fostul deputat Cristian Roman, precum și directori de instituții.

like facebook, stiri, botosaniȘedința este condusă de Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț Botoșani și președintele Consiliului de administrație al Elsaco, iar discuțiile sunt axate pe dezvoltarea mediului de afaceri din Botoșani.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate oportunităţi de investiţii în Zona Liberă Bălţi din Republica Moldova, cadrul normativ de gestionare a datelor cu caracter personal, dar şi oportunităţi de finanţare a unor afaceri mici nou înfiinţate.

Valeriu Iftime își dorește ca firmele din Botoşani să se implice mai mult în activitatea CCIA pentru implementarea unor proiecte comune pentru dezvoltarea mediului de afaceri.

oameni afaceri botosani 4

oameni afaceri botosani 3

oameni afaceri botosani 2

oameni afaceri botosani 1

oameni afaceri camera comert 7

oameni afaceri camera comert 6

oameni afaceri camera comert 5

oameni afacei camera comert 4

oameni afaceri camera comert 1

oameni afaceri camera comert 2

oameni afaceri rapsodia camera comert

One thought on “FOTO! Cei mai importanți oameni de afaceri din Botoșani s-au întâlnit în sala de ședințe de la Rapsodia. Vezi ce au discutat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *