Lista cu posturile vacante din școli va fi făcută publică săptămâna viitoare

titularizare profesoriLista posturilor vacante din unitățile de învățământ pe anul școlar viitor va fi finalizată până la sfârșitul acestei săptămâni, urmând ca pe 22 februarie să fie făcută publică. Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învățământ Botoșani, a declarat că directorii de școli răspund pentru corecta vacantare a posturilor și că își asumă riscurile care decurg dintr-o eventuală nedeclarare corectă a acestora.

like facebook, stiri, botosaniDirectorii vin cu o propunere de vacantare a posturilor, care este verificată în cadrul comisiei de mobilitate. Bănuiesc că nu riscă nimeni să nu vacanteze corect posturile. Pentru asta nu am certitudinea și nici  garanția că așa se întâmplă”, a menționat liderul LSI.

Între 22 și 23 februarie se vor înregistra la Inspectoratul Școlar Județean cererile cadrelor didactice care intră în restrângere parțială de activitate iar pe 5 martie este programată ședința publică pentru rezolvarea acestor restrângeri.

După această etapă urmează restrângerea totală, lista urmând să fie afișată pe 6 martie. Practic, de acum se intră în calendarul efectiv”, a adăugat Axinte.

 

One thought on “Lista cu posturile vacante din școli va fi făcută publică săptămâna viitoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *