Şoptică: Guvernul este obligat să oprească abuzurile împotriva copiilor

Deputat Costel Soptica, PNL, stiri, BotosaniSenatorul PNL Costel Şoptică a solicitat public Guvernului României să stopeze, sau cel puţin să diminueze, cazurile de abuzuri îndreptate împotriva copiilor, recrudescenţa acestor situaţii violente, manifestate mai ales asupra minorilor, fiind îngrijorătoare.

Potrivit unui comunicat de presă al acestuia, numărul cazurilor de abuz împotriva persoanelor a atins în ultima perioadă în România un prag incredibil pentru o ţară europeană. Conform informaţiilor furnizate de mass media, în peste 70% din cazuri victimele abuzurilor au fost copiii. Cele mai multe cazuri semnalate au fost legate de molestarea fizică şi abuzul emoţional.

like facebook, stiri, botosani„În condiţiile în care România este codaşa Europei la capitolul educaţie şi sănătate, precum şi la natalitate, este un lucru firesc ca statul să acţioneze măcar în sensul protejării copiilor care încă trăiesc în ţară, şi să-i ferească de abuzurile de orice fel. Oricât de preocupaţi sunt părinţii în a-şi feri copiii de rău, indiscutabil are şi statul o responsabilitate uriaşă în această direcţie”, a spus Şoptică.

2 thoughts on “Şoptică: Guvernul este obligat să oprească abuzurile împotriva copiilor

  1. Daca erati la putere voi portocalii -galbejiti li se taie salariile la parintii care aduc banii acasa sunteti obisnuiti cu astfel de gesturi cum ati facut in mandatul vostru trecut , veti mai veni la putere peste 50 ani cum au patit comunistii!RUSINE HOARDE DE JEFUITORI DE POPOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *