Salariile angajaților din Primăria Botoșani și din direcțiile din subordine au fost majorate în decembrie 2017. Vezi la cât au ajuns!

functionar public genericConsilierii locali se vor întruni, joi, în ședință extraordinară pentru a vota bugetul municipiului Botoșani pe 2018, dar și salariile de bază ale angajaților Primăriei și direcțiilor din subordine. Potrivit proiectului de Hotărâre de Consiliu Local, salariile de bază la Primăria Botoșani vor fi cele stabilite în decembrie 2017, care au suportat atunci o majorare.

Astfel, dacă în septembrie secretarul primăriei avea un salariu de bază de 9.135 lei, în decembrie salariul de bază a crescut la aproape 12.000 lei, la fel cu cel al arhitectului șef. Salariul de bază al unui director executiv era în septembrie 8.555 lei iar în decembrie a ajuns la 11.210 lei.

Dacă salariul de bază al unui șef de serviciu era în septembrie 2017 peste 7000 lei, iar al unui șef de birou peste 6.500 lei, acum ajunge la 9.200 lei în cazul unui șef serviciu, respectiv 8.800 lei pentru un șef de birou.

Vezi aici salariile majorate ale angajaților din Primîria Botoșani și direcțiile din subordine!

Vezi salariile din septembrie!

 

2 thoughts on “Salariile angajaților din Primăria Botoșani și din direcțiile din subordine au fost majorate în decembrie 2017. Vezi la cât au ajuns!

  1. Adevărată bătaie de joc, noi plătim taxe și impozite din salarii și pensii la limita subzistentei iar ei profita de faptul ca pot sa facă doar pentru ei. Nu au scrupule și probabil nici teamă de Dumnezeu nu mai au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *