Vreme schimbătoare în următoarele două săptămâni. Ce anunță meteorologii

ninsoare pomarla1Meteorologii au realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 12-25 februarie. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în Moldova, în prima săptămână de prognoză, valorile termice diurne se vor situa, în medie, între 1 și 4 grade, cu cele mai scăzute valori la mijlocul săptămânii și cu cele mai ridicate către sfârșitul acesteia.

like facebook, stiri, botosaniÎn cea de a doua săptămână, variațiile termice diurne vor fi nesemnificative, iar media regională a temperaturilor maxime va fi de 2…3 grade, caracterizând un regim termic apropiat de cel normal pentru această perioadă a anului. Temperaturile minime vor fi negative pe întreg parcursul intervalului de prognoză, urmând a se situa, în medie, între -5 și -2 grade, cu cele mai scăzute valori pe 16, 17 și 25 februarie.

Probabilitatea pentru precipitații pe arii mai extinse și mai importante cantitativ va fi ridicată în intervalul 13 – 15 februarie, dar acestea se pot semnala, temporar și pe arii restrânse, aproape zilnic și în a doua săptămână de prognoză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *