O firmă din Botoșani va construi locuințe de serviciu pentru funcționarii Primăriei din Buftea

anl, bloc de locuinte, stiri, botosaniO firmă din Botoșani va construi locuințe de serviciu pentru funcționarii Primăriei din Buftea. Este vorba de societatea comercială Victor Construct, care a câștigat o nouă licitație organizată de Agenția Națională pentru Locuințe pentru construcția unui bloc cu cinci nivel, cu 30 de apartamente, la cererea Primăriei Buftea.

„ Contractul are ca scop prestarea serviciilor de proiectare, respectiv: studiu de fezabilitate si studii de teren, proiect pentru autorizarea executarii lucrarilor de construire, proiect tehnic, inclusiv verificare; detalii de executie, inclusiv verificare si asistenta tehnica din partea proiectantului si a lucrarilor de constructii-montaj la obiectivul de investitie investitie ”Locuinte de serviciu, judetul Ilfov, orasul Buftea, str.Studioului nr.4, etapa I”, se arată în contractul încheiat de ANL cu Victor Construct Botoșani.

like facebook, stiri, botosaniValorile estimate a lucrărilor au fost de 4,59 milioane de lei, însă firma lui Victor Mihalachi a câștigat licitația la un preț de 3,9 milioane de lei. La licitație s-au prezentat doar două firme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *