Buletin de știri … neverificate!

 

  • stiri neverificate- ziar, stiri, botosaniLuat la întrebări de organele abilitate, cetățeanul din Trușești care a agățat săptămâna trecută iepuri morți în copacii din grădină a afirmat că nu a dorit altceva decât să sperie graurii care-i năpădeau bătătura. Totodată, el a declarat că iepurii pieriseră de frica graurilor morți pe care îi agățase în copaci cu o săptămână înainte. Grauri care – cum altfel?- muriseră la rândul lor și ei de frică, atunci când au văzut iepurii morți agățați în copaci cu o altă săptămână înainte. Și tot așa!

 

  • Deși nu era liber de contract (și nici de contracte!) titularul echipei FC Penele, junele Judele, a semnat pe doi ani, până în 2020  -când contractul sigur va fi reziliat, și în niciun caz nu cu acordul părților!-  cu o altă grupare ce activează în campionatul nostru … balcanic, unde va prelua banderola de căpitan. Se pare că această mutare nu a fost o surpriză (ba dimpotrivă!) pentru acționarul principal al FC Penele întrucât acesta nu numai că ”l-a înțeles” pe cunoscutul dribleur dar a și găsit soluția de normalizare a situației,postulvacant fiind preluat de o tânără speranță, cu un șut foarte apreciat, aspirantă de ani buni la … titularizare!

 

  • Sătulă de  criticile aduse membrilor cabinetului pe motiv că unii dintre ei au mari probleme în folosirea corectă a limbii române, premierul Dăncilă va emite niște hotărâri de guvern care să rezolve această situație. Prima dintre ele este aproape finalizată și reglementează modalitatea de folosire a semnelor de punctuație (punctul, virgula, linia de pauză, cratima etc.) Întrucât totul se ia de la zero, pentru a păstra și o anume autenticitate, toate documentele ministeriale vor fi semnate cu pana, de gâscă!

 

  • Deși mai are la dispoziție doar doi ani și jumătate,  Guvernul Dăncilă are proiecte îndrăznețe pe agenda de lucru. Astfel, urmând calea deschisă cu programul ”Prima casă”, cabinetul fostei europarlamentare de Teleorman intenționează implementarea a încă șase programe de acest gen. Din surse guvernamentale care au dorit să-și păstreze anonimatul (în care de altfel, se zbat de la preluarea puterii!) am aflat care sunt aceste programe și cui sunt adresate : pentru pensionari – ”Prima coasă”, pentru politicienii de top – ”Prima clasă”, pentru poporul de rând – ”Prima masă”, pentru fotbaliștii de la Națională – ”Prima pasă”, pentru bugetari – ”Prima … rasă” iar pentru Administrația prezidențială – ”Prima sasă”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *