FOTO Tânărul agresor din trafic a scăpat de arest preventiv. Ce au decis procurorii!

arestat preventiv, alexandru patrascanu, stiri, botosaniTânărul de 18 ani care a agresat, sâmbătă, în trafic, un șofer care îl acroșase ușor cu mașina a scăpat de arest preventiv. El a fost reținut de polițiștii din Botoșani, însă procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani nu are agreat varianta de arestare preventivă, ci au propus plasarea acestuia sub control judiciar, cu inderdicția de a părăsi localitatea.

Alexandru Pătrășcanu este cercetat penal pentru distrugere, lovire și alte violențe, dar și tulburarea liniștii publice, după ce a lovit cu o bâtă de baseball un alt șofer, care nu s-a asigurat la schimbarea benzii.

like facebook, stiri, botosaniAgresiunea a fost una foarte dură. Inițial, tânărul de 18 ani a lovit cu pumnii în mașină, după care s-a dus la portbagaj, a luat bâta și a spart luneta, geamurile și l-a lovit pe șoferul de 68 de ani.

Magistrații Judecătoriei Botoșani urmează să se pronunțe, duminică după-amiază, cu privire la arestarea preventivă a tânărului.

5 thoughts on “FOTO Tânărul agresor din trafic a scăpat de arest preventiv. Ce au decis procurorii!

  1. Dacă avea o macetă și o folosea pe gâtița bătrânului poate primea vre-o 10 ani , mai scria 3-4 cărți și cu bună purtare , mai rezolva vre-un procuror homo-sexualis-deraiatus și în 3 ani era Freeman.

  2. Ce test psihologic a afectuat penalul in cauza ? Sa traga la raspundere si laboratorul psihologic si intructurorul acestui psihopat !

  3. Daca nu-i caz de coruptie, nu se da preventiv, cam asa e pe la noi. Ala care aluat spaga acum 5 sau 10 ani e bagat imediat in preventiv ca e pericol public, astfel de retarzi primesc control judiciar, nici macar arest la domiciliu. Halal justitie in Romania, tot sa bati batrani pe strada, poate te si medaliaza judecatorii.

  4. Ce scrie pe poza de facebook a baiatului : „Fii om, zdrente sunt toti!”. Dreptate mare ai Patrascanu! Tu esti primul din a -2a categorie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *