Botoșănenii, revoltați de gestul tânărului de 18 ani, care a sărit cu bâta la un șofer. Ei cer autoritate

bataie in trafic, stiri, botosaniBotoșănenii sunt revoltați de gestul tânărului de 18 ani, care a sărit, sâmbătă după amiază, cu bâta la un șofer, după un mic incident în trafic. În mediul on-line, sute de oameni indignați cer dreptate și propun Poliției mai multă autoritate. Unii dinttre cei cer chiar măsuri preventive pentru agresor.

Iată doar câteva din mesajele critice la adresa tânărului Alexandru Pătrășcanu:

  • „Gunoiul ala mai este in libertate acum? Nu conteaza ca e romm putea sa fie si pur sange german,cea ce a facut il incadreaza in categoria gunoaie”.
  • „Faptele infractorilor care se plimba cu bata in porbagaj si agreseaza cetatenii trebuie polularizate si mediatizate cat mai mult. Poate se trezesc autoritatile si-i trimit acolo unde le este locul. Aceste specimene nu au ce cauta in libertate printre oamenii civilizati. Intr-o tara normala locul infractorilor e la puscarie. Deci postati aceste filmulete cat mai mult poate vom avea si o reactie din partea autoritatilor”.
  • „avea permis macar? stie sa citeasca ? nu judec pt ca nu am fost acolo sa vad cu ochii mei adevaru. sa fie pedepsit vinovatu …. atata tot”
  • „Indiferent ce s-a intamplat, nu avea voie sa reactioneze asa. Crize de om bolnav psihic sau aflat sub influenta substantelor interzise”.

Vă reamintim că șoferul unui Renault cu numere de Franța a fost agresat cu bâta de un tânăr de 18 ani, Alexandru P., care este începător. Acesta din urmă conducea un BMW și ar fi fost acroșat în trafic de celălalt șofer, care nu s-a asigurat la schimbarea benzii.

like facebook, stiri, botosaniAgresiunea a fost una foarte dură. Inițial, tânărul de 18 ani a lovit cu pumnii în mașină, după care s-a dus la portbagaj, a luat bâta și a spart luneta, geamurile și l-a lovit pe șoferul de 68 de ani.

3 thoughts on “Botoșănenii, revoltați de gestul tânărului de 18 ani, care a sărit cu bâta la un șofer. Ei cer autoritate

  1. Acesta este infractorul de miine, crescut in puf din parinti parveniti, inculti ei, inculti si progenitura. Intrun cuvint cocalarii post revolutionari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *