Încă un apartament din complexul Anotimpuri scos la vânzare. Se vinde cu tot cu garaj. Care este prețul!

complex anotimpuri, stiri , botosaniUn nou apartament situat în complexul de apartamente Anotimpuri din municipiul Botoșani a fost scos la vânzare cu tot cu garaj. Lichidatorul societății comerciale Moldova Universar SRL Iași, care se află în faliment, a anunțat că vinde apartamentul nr. 18 situat în ansamblul rezidențial Anotimpuri de pe strada Împarat Traian nr. 8 (fosta Strada Vânătorilor nr. 16), tronson II, etajul 3.

Apartamentul este compus din trei camere de locuit și dependințe cu o suprafață desfășurată de 86,20 mp. și o suprafață utila de 72 mp., împreuna cu cota indiviza de 1,449%, din spatiile comune totale ale imobilului, precum si cota indiviza de teren de 1,843% aferent locuintei.

De asemenea, lichidatorul, V.F. Insolvența vinde și un un garaj de 23 de metri pătrați.

Prețul bunurilor imobile este de 50.185 euro, la care se adaugă un pas de supraofertare de 10%.

Ofertele pentru aceste imobile se trasmit lichidatorului până pe 4 martie.

Recent, același lichidator a mai scos la vânzare un apartament cu trei camere din complexul imobiliar Anotimpuri.

like facebookEste vorba de apartamentul nr. 8 din ansamblul rezidential Anotimpuri, str. Împarat Traian nr. 8 (fosta Strada Vânătorilor nr. 16), compus din trei camere de locuit și dependinte, cu o suprafata desfasurata de 128,20 mp. și o suprafață utila de 112.30 mp., împreuna cu cota indiviza de 1,449%. din spațiile comune totale ale imobilului, precum si cota indiviza de teren de 2.875% aferent locuintei.

Prețul este de 68.400 euro.

Societatea Moldova Universal SRL, care a fost controlată de omul de afaceri Dănuț Prisecariu, cel care de altfel a și construit ansamblul rezidențial Anotimpuri, a intrat în faliment.

2 thoughts on “Încă un apartament din complexul Anotimpuri scos la vânzare. Se vinde cu tot cu garaj. Care este prețul!

  1. Sa stai in bloc facut din cele mai ieftine materiale, fereasca Dumnezeu de blocurile facute de asa zisii investitori!!
    NISTE OAMENI FARA SCRUPULE AU FACUT DOAR SA IA BANI SI …SA PLANGI DUPA 10-15 ANI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *