FOTO! Încă un accident din cauza zăpezii! O mașină a ajuns într-un cap de pod

Foto: Andrei Claudiu
Foto: Andrei Claudiu

Numărul accidentelor produse în județul Botoșani o dată cu apariția ninsorii de joi crește de la o oră la alta.

O dubiță a ajuns într-un cap de pod la Copălău după ce șoferul acesteia a pierdut controlul volanului pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu zăpadă, iar mașina a derapat, s-a răsturnat pe o parte și s-a oprit în capul de pod.

Din primele informații, nu sunt răniți grav.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o alertă Cod Galben pentru județul Botoșani. Informarea este valabilă în intervalul 8 februarie, ora 18.00- 9 februarie, ora 17.00.

În intervalul menționat, în toate zonele de munte va ninge, iar în regiunile nord-estice, nordice şi centrale, treptat vor predomina ninsorile.

Local în Carpaţii Orientali, precum și în nordul Moldovei, Maramureș și în estul Transilvaniei, cantităţile de precipitaţii vor atinge 15…20 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă.
Începând cu primele ore ale zilei de vineri (09 februarie), vântul se va intensifica în cea mai mare parte a Moldovei, cu viteze de 45…55 km/h, dar și pe crestele montane, unde temporar vor fi rafale de 65…70 km/h.

Mai ales pe parcursul zilei de vineri (09 februarie) intensificări temporare ale vântului se vor semnala și în regiunile sudice, sud-estice și centrale, cu viteze în general de 50…55 km/h.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *