Infractori voiajori din județul Iași, depistaţi de poliţiştii botoșăneni

razie, politisti rutieri, filtre, stiri, botosaniPoliţiştii oraşului Ştefăneşti au depistat, miercuri, pe drumul naţional DN 24 C, pe raza localităţii Bădărăi, condus de un bărbat de 33 de ani, în care se mai afla un pasager, de 45 de ani, ambii din judeţul Iaşi.

Cu ocazia controlului corporal al celor doi bărbaţi, asupra acestora a fost găsită suma de 1.500 de lei, precum şi un telefon mobil.  Conducătorul auto a fost sanţionat contravenţional cu amendă în cuantum 870 de lei conform OUG 195/2002.

like facebook, stiri, botosaniPentru a nu cădea victime ale infracţiunilor comise de infractorii voiajori le recomandăm cetăţenilor:

  • să nu dea curs unor oferte comerciale aparent avantajoase şi să nu furnizeze date cu privire la vecini sau alte persoane.
  • să nu dea curs unor oferte constând în vânzarea diferitelor obiecte de uz casnic direct la domiciliu (tigăi, covoare, perdele). Acestea sunt doar pretexte folosite de persoane necunoscute pentru a intra în locuinţa cumpărătorului, iar în momente de neatenţie sustrag chiar şi bunuri din imobil
  • nu lăsaţi să intre în locuinţa dumneavoastră persoane necunoscute, ce se recomandă a fi de la diverse firme de publicitate, de la societăţile de gaz, energie electrică fără a vă prezenta documente avizate ce le fac identificabile.

În cazul în care aveţi suspiciuni apelaţi la numărul unic de urgenţă 112 sau sesizaţi cea mai apropiată unitate de poliţie!

Sursa: comunicat IPJ

 

One thought on “Infractori voiajori din județul Iași, depistaţi de poliţiştii botoșăneni

  1. Din cele relatate în acest articol nu am înțeles decât faptul ca omul a fost sancționat pentru ca avea 1500 de lei și un telefon mobil.
    Care e contravenția sau infracțiunea acestuia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *