Ofertă specială pentru botoșănenii care vor să înlocuiască centralele termice vechi

aquaterm botosani- kober, centrale motan- garanti bankBotoșănenii care vor să înlocuiască centralele termice vechi, a căror durată de viață a expirat, cu centrale termice noi beneficiază acum de o ofertă specială lansată de societatea comercială Aquaterm, împreună cu Garanti Bank și Kober Romania.

Aquaterm și partenerii săi oferă oricărui botoșănean posibilitatea de a achiziționa centrale termice Motan, produse de Kober Romania, printr-un sistem de 6- 12 rate, fără dobândă, prin cardul de cumpărături Bonus Card Garanti.

Serviciul de inlocuire, acoperit de rate, cuprinde:

  • achiziția centralei noi
  • demontarea centralei vechi
  • accesorii necesare montării
  • montarea centralei noi
  • punerea în funcțiune
  • verificarea instalației de gaz (dacă este cazul)

Deasemenea, sistemul de 6 – 12 rate fără dobândă, prin Cardul de cumpărături Bonus Card Garanti, se aplică și pentru lucrări noi de realizare a instalației de gaz, a instalației termice, dar și pentru lucrări de verificare periodică a centralelor termice (VTP), de verificare periodică a instalațiilor de gaz.

Important: 1% din valoarea totală a investiției este returnat de Garanti Bank pe card, sub formă de puncte bonus.

Pentru relații suplimentare puteți suna la telefoanele 0231.511.585, 0231.511.518 sau puteți să vă deplasați la sediul firmei din strada I.C. Brătianu nr.35 (fostul cinema Luceafărul spre Liceul Pedagogic).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *