La Cornișa încă se lucrează. Ce spune primarul Flutur despre deschiderea zonei de agrement!

cornisa santier5Lucrările la Parcul Cornișa nu au fost încă finalizate. Potrivit primarului municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, deschiderea zonei de agrement depinde de finalizarea lucrărilor. Edilul nu a putut avansa însă o dată în acest sens și spune că mai trebuie racordată plaja exterioară la utilități și finalizat râul de rafting.

like facebookZilele acestea am avut o a doua licitație pentru finalizarea lucrărilor și acum suntem în perioada de a analiza niște oferte. Vorbim de racordarea plajei exterioare la  utilități, necazurile care ne-au apărut nouă în urma ploii din iulie. Ne-au spus constructorii că până la sfârșitul luni aprilie se pune pe lacul de rafting partea de membrană. Îmi doresc foarte mult să fie deschis, dar nu vreau să avansez niște date pentru că creez niște așteptări mari și pot să fiu chiar și întrebat, chiar dacă nu e vina mea. Eu îmi doresc din tot sufletul ca botoșănenii să facă baie la Cornișa, dar să terminăm odată lucrarea. Încă se lucrează”, a precizat Flutur.

Termenul de execuție a lucrărilor a fost prelungit până la sfârșitul anului 2018.

 

 

4 thoughts on “La Cornișa încă se lucrează. Ce spune primarul Flutur despre deschiderea zonei de agrement!

  1. Va spun eu cand se finalizeaza acest parc. Inainte de alegerile locale. Apoi…mai sunt niste comisioane de incasat, deci v.a fi finalizat. Sunt curios de calitatea lucrarilor si cat vor rezista aceste lucrari. La noi in romania, yoate proiectele publice inainteaza agale. Coruptia favorizeaza declinul tarii si nimeni nu ia masuri. Dar, politicienii nostri se vor trezi cand v.a fi prea tarziu si cand isi vor da seama ca nu mai au romani pe care sa ii conduca. Asa ne.am distrus noi ca si popor. Ce nu a reusit hitler a reusut uniunea europeana

  2. Poate cand inlocuiti apa din piscine o reciclati si mai spalati orasul asta. Oare nu vede nimeni din primarie rapanul de pe strazi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *