Prezentatorul Exatlon vorbește despre bunica sa din Botoșani: Ea m-a învățat ce înseamnă modestia, onestitatea, frica de Dumnezeu

Foto: WOWbiz
Foto: WOWbiz

Cosmin Cernat,  prezentatorul Exatlon, cel mai tare show televizat din Romania, si-a inceput cariera in lumea televiziunii la sfarsitul anilor `90, cand a prezentat stirile sportive la TVR. Cea care i-a fost alaturi si i-a dat mereu sfaturi a fost bunica sa, careia ii este recunoscator pe viata, potrivit WOW biz.ro.

„Bunica mea inca imi sta alaturi si ma sprijina ori de cate ori am nevoie. Ma rog la Dumnezeu s-o mai tina langa mine. In afara faptului ca, moldoveanca de la Botosani fiind, ea imi face cele mai gustoase galuste cu prune, mi-a mai dat si invatatura aceea simpla, a omului trecut prin viata, prin vremuri grele, de razboi, prin lipsurile epocii comuniste, care sa ma ajute sa trec cu capul sus prin viata”, declara Cosmin Cernat intr-un interviu din Formula AS.

Bunica lui Cosmin Cernat nu a ratat nicio emisiune a nepotului

„Ea m-a invatat ce inseamna modestia, onestitatea, frica de Dumnezeu. Relatia noastra e deosebita. Ii datorez foarte mult din ceea ce sunt astazi bunicii mele. Ea e foarte mandra de mine, isi doreste foarte mult sa-mi mearga bine si se roaga pentru mine… Sunt sigur ca bunica ma va veghea si din ceruri, cand se va intampla sa ma despart de ea aici, pe pamant. De fiecare data se uita cu drag la televizor, de fiecare data cand apar. Imi aduce critici sau laude in legatura cu felul in care s-a desfasurat emisiune”, a mai spus Cosmin Cernat despre bunica sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *