Camera de Comerţ din Botoşani propune o întâlnire cu toţi oamenii de afaceri din judeţ

Valeriu Iftime, camera de comert, stiri, botosaniCamera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţul Botoşani propune o întâlnire cu toţi oamenii de afaceri din judeţ.

Preşedintele nou-ales al CCIA, Valeriu Iftime, a anunţat că va organiza, pe 14 februarie, de la ora 12.00, la Hotel Rapsodia, pentru a discuta cu aceştia despre viitorul CCIA.

El a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că se impune ca firmele din Botoşani să se implice mai mult în activitatea CCIA pentru implementarea unor proiecte comune pentru dezvoltarea mediului de afaceri.

 

like facebook, stiri, botosaniReprezentantul CCIA nu ar trebui să lipsească niciodată de la tot ce înseamnă proiecte sau hotărâri locale în domeniul economic. CCIA ar trebui să facă o dată la final de an o radiografie, o analiză a economiei judeţului. Asta înseamnă să ai oameni pregătiţi”, a spus Iftime.

El a reiterat ideea că nu va lua niciodată vreo indemnizaţie de la Camera de Comerţ, însă a cerut sprijinul agenţilor economici să contribuie la bugetul acestei organizaţii, astfel încât aceasta să se poată susţine.

2 thoughts on “Camera de Comerţ din Botoşani propune o întâlnire cu toţi oamenii de afaceri din judeţ

  1. Stimate Valerica Iftimie, pai cum sa aiba incredere agentii economici in Camera de Comertdaca aceasta, cel putin in ultimii 10 ani, a incasat doar cotizatia, insa nu a facut absolut nimic pentru membrii sai? Eu cel putin nu am vazut absolut nici o usa deschisa de catre cei pe care i-am platit chiar foarte gras.Se pare ca functionarii existenti nu au capacitatea necesara sa ne reprezinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *