Mai multe animale au murit într-un incendiu produs intenționat. Pompierii au stins focul după 13 ore

incendiu, furaje, stauceni, victoria, stiri, pompieri, botosani noaptea (4)Un incendiu devastator a avut loc, luni seară, la un depozit de furaje din satul Victoria, comuna Stăuceni.

Pompierii botoșăneni au acționat mai bine de 13 ore pentru stingerea incendiului. La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă, precum și pompierii voluntari din comună.
like facebook, stiri, botosani
Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că ard aproximativ 50 de tone de furaje, existând pericolul de propagare a flăcărilor la o altă anexă din apropiere, dar și la locuința vecinului. Flăcările, înalte de peste cinci metri, puteau fi văzute de la câțiva kilometri distanță.

„Intervenția a fost dificilă din cauza cantității mari de furaje, accesului greoi la focar și lipsei surselor de apă din zonă.  Pentru stingerea incendiului, eliminarea oricăror riscuri de reaprindere și înlăturarea efectelor au intervenit 21 de pompieri militari și voluntari, până în această dimineață, la ora 08.00. În incendiu au murit doi cai, o bovină și patru porci și au fost distruse cca. 50 tone de furaje. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare 80.000 de lei. Cauza probabilă de incendiu o constituie acțiunea intenționată”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani, Dorina Lupu.

VIDEO & FOTO Incendiu de proporții la un depozit de furaje. Pompierii intervin cu trei echipaje

One thought on “Mai multe animale au murit într-un incendiu produs intenționat. Pompierii au stins focul după 13 ore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *