Dragoș Pătraru vine la Botoșani

refacut afisRealizatorul și prezentatorul emisiunii “Starea Nației” de la TVR1, Dragoș Pătraru, vine la Botoșani pentru un dialog cu botoșănenii pe teme de actualitate.

Întâlnirea programată pe data de 23 februarie, de la ora 18.00, la Hotel Rapsodia, sala Mihai Eminescu, continuă turneul emisiunii prin țară.

Cu această ocazie se vor dezbate principalele probleme cu care se confruntă societatea românească, botoșănenii având posibilitatea unui dialog cu jurnalistul Dragoș Pătraru. Totodată, va avea loc și o lansare de  carte, aceasta aparținând aceluiași cunoscut jurnalist.

Toate acestea au loc în cadrul unui eveniment intitulat “7 ani de acasă”, organizat de Asociația Buzzmedia în parteneriat cu Europe Direct Botoșani, cu ocazia celor 7 ani de jurnalism pentru copii și adolescenți. Mai exact, este vorba despre aniversarea celor 7 ani pe care ziarul Buzz, publicația copiilor și adolescenților din Botoșani, îi împlinește în luna februarie.

Întâlnirea cu jurnalistul Dragoș Pătraru este prima dintr-o serie mai largă, cu personalități din zona media pe care ni le propunem și  care pot constitui modele de urmat pentru membrii cercului de jurnalism “Micii reporteri”, iar pentru botoșăneni, ocazii importante de a schimba puncte de vedere interesante cu acești oameni.

Evenimentul pe Facebook aici

3 thoughts on “Dragoș Pătraru vine la Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *