Polițist pedepsit pentru că a bătut un tânăr pe care îl ancheta. A fost acuzat de purtare abuzivă

politist cu spatele, stiri, botosaniUn polițist din județul Botoșani a fost pedepsit pentru purtare abuzivă, după ce a bătut un tânăr pe care îl ancheta într-un dosar de furt. Este vorba de un agent de la Poliţia Municipiului Dorohoi, care a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Dorohoi la un an, o lună şi zece zile închisoare cu suspendare sub supraveghere.

Agentul Florin Remus Redinciuc a fost găsit vinovat în dosarul în care a fost acuzat că l-ar fi lovit pe Gabriel- Remus Şipurel, un tânăr care a fost crescut într-un centru de plasament. Acum, el va trebui să îi plătească victimei sale daune morale de 500 de lei.

like facebook, stiri, botosaniPe durata termenului de supraveghere, inculpatul are obligaţia să frecventeze unul dintre programele de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate, apreciat ca adecvat de către Serviciul de probaţiune Botoşani”, au decis judecătorii.

De asemenea, „inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, la Primăria mun. Dorohoi, jud. Botoşani sau la Muzeul Memorial „George Enescu” Dorohoi”.

Soluția Judecătoriei Dorohoi, dată săptămâna trecută, nu este definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *