Buletin de știri … neverificate

  • stiri neverificate- ziar, stiri, botosaniMai mulți locuitori de pe strada Împărat Traian din Botoșani au înaintat către Primărie o cerere de schimbare a denumirii în … Regele Livius! În memoriul justificativ ei precizează că denumirea actuală este perimată, ”Împăratul” nemaifiind pe scena politică din 2015 iar Traian din 2014

 

  • Analizând cunoscutul cântec ostășesc ”Mândră țară, tânăr colț de rai”, fostul-actual ministru al Apărării,  Mihai Fifor a recomandat schimbarea ultimului vers din refren întrucât nu mai este de acualitate. Astfel, în textul ”Avem o țară, o datorie,/O misiune de îndeplinit, /Dușmanii țării și ei să știe / Că suntem stâncă de granit!”, ultimul vers va fi ”Că suntem un popor falit!”, celelalte rămânând în aceeași formă întrucât ridicarea datoriei  țării  pe noi culmi  trebuie să fie o misiune de îndeplinit pentru  toți guvernanții. Iar dușmanii țării trebuie să știe acest lucru!

 

  • Demersul directorului adjunct de la URBANSERV de a-l demite pe cel general și de a-i lua locul a provocat o adevărată isterie în instituțiile publice unde adjuncții vor să le tragă scaunul de sub fund, generalilor. Sau… plinilor! Martori oculari afirmă că la Prefectură pe ușa numărului doi,aseară erau deja tăiate cu pixul literele S,U și B iar la C.J. literele V,I,C și E. Pe surse am aflat că în unitățile care nu au în schemă adjuncți, portarii vor fi cei care vor iniția procedurile de debarcare a șefului dar numai dacă beneficiază de sprijin politic. Și de la Putere și de la Opoziție(prietenii știu de ce!). Această operațiune, este prinsă în programul de guvernare și poartă o denumire arhicunoscută: ”Dați Cezarului ce vrea Cezarul!”

 

  • Puțină lume știe că nominalizarea ministrului Educației s-a făcut după niște criterii extreme de dure. Pe lângă listele de adeziuni, cei rămași în cursă, respectiv  Ecaterina Andronescu, Liviu Marian Pop și Valentin Popa, au avut de rezolvat un minitest de limba română: care este pluralul cuvântului”Ilic”?  Răspunsurile au fost următoarele: Ecaterina Andronescu – Ilicuri, Liviu Marian Pop – Ilice (ca la … genunche!) iar Valentin Popa (meditat de către Ion Iliescu!) a răspuns conform politicii partidului: Ilici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *