Nereguli la Primăria Dorohoi. Salariul unui angajat a fost majorat retroactiv. Hotărârea, declarată ilegală

primaria dorohoi, stiri, botosaniSalariul unui angajat din Primăria municipiului Dorohoi a fost majorat retroactiv, administrația locală încălcând flagrant legea. Este vorba de salariul unui referent din Compartimentul implementare proiecte și programe din fonduri europene, care, în luna noiembrie a fost majorat retroactiv, începând cu data de 1 august, printr-o hotărâre a Consiliului Local, la inițiativa primarului Dorin Alexandrescu.

Salariul lui Cristian Dogaru a fost majorat la 5.417 lei/ lună, deși acesta nu este nici funcționar public și nu are nici studii superioare.

like facebook, stiri, botosaniPropunerea lui Alexandrescu a fost motivată de faptul că Dogaru „a demonstrat, de-a lungul timpului, o capacitate extraordinară de lucru în echipă, de comunicare, rezistență la stres, de asumare a responsabilității, de operativitate, coordonare și supervizare”.

Hotărârea a fost declarată ilegală de Instituția prefectului, neprimind aviz de legalitate din partea Serviciului juridic. Actul normativ a fost retransmisă Consiliului Local Dorohoi pentru a fi revocat.

„Nu a respectat procedurile legale și nu a primit aviz de legalitate”, susține prefectul Dan Șlincu.

3 thoughts on “Nereguli la Primăria Dorohoi. Salariul unui angajat a fost majorat retroactiv. Hotărârea, declarată ilegală

  1. mergeti la dimacheni unde se fura permanent,primaria prin primarie apia fratii coojocaru primaru deturneaza fonduri nimeni nu aude nu vede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *