22 de agenți economici verificați și zeci de mașini trase pe dreapta, în urma unor razii ale polițiștilor

razie politie, stiri, botosaniJoi, poliţiştii municipiului Dorohoi şi ai Secţiilor de Poliţie Rurală 4,5 şi 6 au efectuat o acţiune pe raza municipiului Dorohoi şi a comunelor limitrofe, în scopul prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ.

Cu ocazia acţiunii au fost legitimate 136 de persoane şi controlate 75 de autovehicule şi 22 de agenţi economici.

like facebookDe asemenea, poliţiştii au aplicat 28 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 15.000 de lei.

În timpul controalelor, poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi, au depistat pe raza municipiului un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani din localitatea Progresul.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind ulterior condus la Spitalul Municipal Dorohoi pentru recoltarea de mostre bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, potrivit IPJ Botoșani.

 

2 thoughts on “22 de agenți economici verificați și zeci de mașini trase pe dreapta, în urma unor razii ale polițiștilor

  1. lasati agentii ec. mergeti la primaria dimacheni unde se fura ca in codru,primar azomigi,apia etc aveti de lucru nu aveti interes,bravo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *