O fetiță de cinci ani, care suferă de boli foarte grave, are nevoie de ajutor. Ea trebuie tratată în Turcia

antonia mitac, stiri, botosaniO fetiță de cinci ani, din municipiul Botoșani, care suferă de boli foarte grave, are nevoie de ajutorul semenilor. Antonia Mitac a fost consultată de specialiști pediatri din România și Turcia, iar rezultatele au fost foarte dure.

Ea a fost diagnosticată cu paralizie cerebrală și retard sever și, pentru a mai avea o șansă la o viață normală, trebuie reevalutată și evenatual pusă sub tratament la o clinică din Turcia. Costul estimativ pentru testele genetice plus consultările rămase ar fi de 8000 de euro.

like facebookAntonia are retardul foarte sever, paralizie cerebrala si microcefalie, nu este eligibila pentru celule stem si nu va fi niciodata eligibila deoarece are retardul foarte sever”, a spus mama copilului.

Puteti dona si in conturi curente al mamei lui Antonia Stefania:
Lei: RO20BTRLRONCRT0201005801
Euro: RO67BTRLEURCRT0201005801
Codul Swift: BTRLRO22
Banca Transilvania
Titular:Mitac Adelina
Numar de telefon al mamei este:0749780445

Pentru sprijinul fetiței sunt amplasate urne în care pot fi depuse sume de bani la Floraria Eden, Floraria Iza, spatiul de joaca Lumea Copiilor, Restaurantul Magic Land, magazinul Rolina din Bucovina, Restaurantul Mister M și magazinul David din Parcul Tineretului.

antonia mitac, stiri, botosani

 

One thought on “O fetiță de cinci ani, care suferă de boli foarte grave, are nevoie de ajutor. Ea trebuie tratată în Turcia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *