Un consilier local a cerut măsuri împotriva celor care își parchează mașinile pe strada Pacea, în zona Poligonului ACR

amenzi pentru masini parcate ilegal, stiri, botosani (1)Un consilier local a cerut în ședința de miercuri măsuri împotriva celor care își parchează mașinile pe strada Pacea,  în zona Poligonului ACR. Iulian Blaga a afirmat că semnul de oprire interzisă nu se respectă.

like facebookIn fata Poligonului ACR stim cu totii ca toate masinile de scoala in zilele de examen se aduna, exista un semn de oprire interzisa dar spre suprinderea mea intotdeauna sunt masini parcate acolo, nu stiu daca s-a luat atitudine, daca se iau masuri impotriva celor care parcheaza. In acea zona este si targul de masini si le lasa cu un anumit scop. Ar trebui sa venim in sprijinul scolilor de soferi, sa le creem cadrul corect in care sa isi parcheze masinile acolo deoarce in zilele de examen masinile stau parcate in dublu fir impiedicand circulatia rutiera„, a spus Blaga.

 

 

3 thoughts on “Un consilier local a cerut măsuri împotriva celor care își parchează mașinile pe strada Pacea, în zona Poligonului ACR

  1. Oare masinile parcate in fata la Select si multe alte locuri sub incidenta indicatorului oprirea interzisa din interiorul municipiului, in zone centrale, pe treceri pietoni, in intersectii, la sf. Gheorghe incalca mai putin legea? Eu zic ca daca s-ar scoate toate semnele de circulatie restrictive s-ar face venituri mai la buget din val.la fer vechi ca oricum nu le respecta nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *