Control cerut la societatea Urban Serv. Consilier local: O să ajungeți să vă strângeți de gât, la propriu

Urban ServRăzboiul din interiorul societății Urban Serv, adus în discuție în cadrul ședinței de Consiliu Local. Consilierul local Eugen Țurcanu a solicitat explicații vizavi de scandalul din cadrul societății și acuzele care i se aduc directorului general al Urban Serv, Simion Drelciuc de către adjunctul acestuia, Cezar Nicuța.

like facebookAm citit in presa tot felul de acuzații, unele mai compromițătoare ca altele, plângeri la DNA. Avem doi colegi din Consiliul Local in AGA, ati votat, ați vrut să fiți în toate societățile, ați ținut cu dinții, explicați-ne ce se întâmplă. Tot războiul intern din PSD de la nivel national l-ati adus la Botosani. Lamuriti-ne ce se intampla, suntem cei care gireaza ce se intampla acolo, o să ajungeti sa va strangeti de gat, la propriu. De ce ascundeti? Am vazut ca ati musamalizat tot ce se intampla, ati umflat achizitiile, asa spune directorul adjunct pus tot de dumneavoastra acolo, a spus Eugen Țurcanu.

La rândul său, consilierul local al PSD, Vasile Chiru, care este și membru în AGA, a cerut un control la societatea, pentru a vedea dacă acuzațiile aduse managerului de la Urban Serv sunt sau nu întemeiate.

Ca reprezentant in Adunarea Generala a Actionarilor la Urban Serv am ramas si eu surprins de cele comunicate in presa, nu am stiut ca sunt sau se pot intampla aceste lucruri. Pentru a putea clarifica ar trebui convocata AGA mare si sa se lamureasca acele abateri facute de actualul director. Avem organe de control, este corpul de control al primarului, care pot verifica, iar daca cele sesizate de directorul adjunct sunt reale consecintele le va suporta cel vinovat”a spus Vasile Chiru.

One thought on “Control cerut la societatea Urban Serv. Consilier local: O să ajungeți să vă strângeți de gât, la propriu

  1. Și în acest context al neînțelegerilor tariful la salubrizare cred ca este cel mai mare în raport cu tarifele din țară, ei se cearta pe furat și noi le plătim regește. Rușine! De ce li se permite sa-și bată joc de noi. Primar, consilieri…toți cei ce aprobă tarifele exagerat de mari sunt părtași la aceasta hoție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *