FOTO A spart un magazin din bazar și a plecat cu zeci de perechi de blugi și geci

 blugi furati, stiri, botosaniUn tânăr în vârstă de 20 de ani a furat zeci de perechi de pantaloni de blugi și geci de blugi dintr-un magazin din bazarul din orașul Săveni. El s-a gândit marţi seară să facă cumpărături în bazarul oraşului Săveni, din păcate a ratat intervalul orar în care magazinele sunt deschise de obicei.

Nu a fost descurajat însă de întunericul omniprezent şi nici de lacătul pus pe uşă, pe care l-a deschis în scurt timp cu instrumentele potrivite, după care a ales obiecte de îmbrăcăminte în valoare de aproximativ 1500 de lei.

Le-a înghesuit cum a putut mai bine în două genţi şi a pornit la drum cu ,,achiziţiile” făcute, dar la ora 22.50 a fost observat de un echipaj de jandarmi în apropierea bisericii Sf. Nicolae din localitate.

like facebookCum nu a putut justifica provenienţa bunurilor, a recunoscut în cele din urmă modul în care a ajuns în posesia lor şi i-a condus pe oamenii legii la locaţia pe care o golise la adăpostul nopţii.

Nu avea antecedente penale, dar cu siguranţă va avea de acum înainte dacă va fi găsit vinovat, pentru că jandarmii i-au întocmit actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, pe care le vor înainta pentru soluţionare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *