Formularul 600 dispare, anunţ de ultimă oră făcut de ministrul Finanţelor

declaratia_600_Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat marți dimineață, la sediul ministerului, că pregătește o Ordonanța de Urgență pentru a anula depunerea Deciziei 600.

Eugen Teodorovici spune că Declaraţia 600 nu îşi are rostul. „Voi pregăti o OUG pentru a anula depunerea Deciziei 600, timp în care o să găsim cea mai bună soluție. În această perioadă, nimeni nu mai trebuie să depună niciun fel de formular.

Vom găsi o soluție pentru a nu se mai depune acest formular. Nu are rost. M-am gândit la comasarea acestuia, dacă nu, chiar și o variantă și mai bună, dar vom discuta și la Ministerul de Finanțe.

De azi înainte, vor fi lucrurile cele mai simple alese, pentru că așa este normal să fie”, a spus Teodorovici la sediul ministerului. Acesta a dat asigurări că nu va adăuga taxe noi.

Premierul Viorica Dăncilă le-a cerut miniştrilor, luni seară, în prima întâlnire în această nouă formulă a Guvernului, să prezinte în fiecare lună un raport privind stadiul implementării programului de guvernare pentru fiecare minister, avertizându-i că va fi „foarte exigentă” în privinţa îndeplinirii măsurilor din program.

De asemenea, ea i-a solicitat ministrului Finanţelor, Eudgen Teodorovici, să prezinte până marţi soluţia pentru rezolvarea problemei privind formularul 600.

Sursa: RomaniaTV.net

 

One thought on “Formularul 600 dispare, anunţ de ultimă oră făcut de ministrul Finanţelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *