Şofer botoşănean, victimă a unui accident rutier în care au fost implicate trei maşini

accident de orice fel, stiri, botosaniUn accident rutier în care au fost implicate trei mașini a avut loc luni după-amiază, în municipiul Suceava. De vină a fost un șofer de 25 de ani, din municipiul Suceava, care, în timp ce conducea autoturismul pe strada Cuza Vodă, ajuns la intersecția cu strada Ecaterina Teodoroiu, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 38 de ani, din județul Botoșani.

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 25 de ani, a fost proiectat în autoturismul condus pe strada Ecaterina Teodoroiu, de un localnic de 59 de ani.

„Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 25 de ani. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, precizează IPJ Suceava, într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *