Şoferi băuţi prinşi pe şoselele din judeţ

politia rutiera- razie seara - botosaniTrei tineri au fost prinşi de poliţişti băuţi la volan, în weekend. Sâmbătă, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din  comuna Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ, în timp ce conducea  un autoturism pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi.

În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto, a rezultat o valoare de 0,58mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul municipal Dorohoi unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

like facebookLa aceeaşi dată, un tânăr de 28 de ani, din comuna Prăjeni, a fost depistat în trafic de poliţişti, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul comunal DC 43B, de pe raza satului Lupăria, comuna Prăjeni, judeţul Botoşani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,46mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică dimineaţă, poliţiştii din Flămânzi au identificat în trafic un tânăr de 20 ani, din localitate, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Principală din satul Chițoveni, oraș Flămânzi.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie.

Totodată, tânărul a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de  0,34mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind sancţionat contravenţional    conform OUG 195/2002.

Toţi cei trei şoferi sunt cercetaţi de oamenii legii.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *