FOTO! Un microbuz cu țigări de peste 40.000 de lei, confiscat de polițiștii de frontieră botoșăneni

stiri, botosani, stiri din botosani, tigari de contrabanda, microbuz cu tigari, stanca (7)Un microbuz în care se aflau ascunse țigări de contrabandă de peste 40.000 de lei a fost confiscat de polițiștii de frontieră botoșăneni.

În Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit, sâmbătă dimineață, 177.500 ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova, pe care un bărbat  încerca să le introducă în  țară ascunse în pereții laterali, podea  și în diverse componente ale microbuzului pe care îl conducea.

like facebookVitalie G., cetățean moldovean, în vârstă 37 de ani, s-a prezentat pentru a intra în țară, conducând un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în R. Moldova.

În urma controlului, a fost găsită cantitatea totală de 177.500  țigarete, Kent  și Marlboro.

„Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare totală de 40.825 lei, sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 10.000 lei  și confiscarea mijlocului de transport”, se precizează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

One thought on “FOTO! Un microbuz cu țigări de peste 40.000 de lei, confiscat de polițiștii de frontieră botoșăneni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *