Doina Federovici a refuzat o importantă funcție în noul Guvern. Ce a motivat parlamentarul botoșănean!

senator, stiri, botosani, doina federoviciPreședintele PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici a fost nominalizată pentru o importantă funcție în Guvernul Dăncilă, însă aceasta a refuzat. Doinei Federovici i s-a propus functia de secretar general al Guvernului.

like facebookAm fost onorată să primesc astăzi nominalizarea pentru o funcție foarte importantă în cabinetul condus de doamna Viorica Dăncila, cea de Secretar General al Guvernului. Am refuzat aceasta onorantă funcție, iar motivația este simplă: doresc să îmi dedic toată energia acestui judet și proiectelor în care sunt implicată. Mulțumesc domnului președinte Liviu Dragnea și doamnei Prim – ministru Viorica Dăncila pentru încredere, pentru nominalizare, și nu în ultimul rând pentru faptul că sunt alături de botoșănenii mei dragi”, a spus Federovici.

7 thoughts on “Doina Federovici a refuzat o importantă funcție în noul Guvern. Ce a motivat parlamentarul botoșănean!

  1. Matza cand nu ajunge la smantana spune ca pute. ! AI fost la capitalA si ai negociat pentru un loc de europarlamentar?

  2. Sa vad daca va țineți de cuvânt mă cunoașteți va uitați urat la mine. Vreau fapte nu vorbe. Botoșani Târgu frumos ia să vedem că au mai fost proiecte finalizare ciuciu. Tipic psd va aștept cu șantajul să vă ferească Dumnezeu.

  3. Aveți vreun SUCCES în renunțare la autostrada A8? La viitoarele alegeri, mobilizare pe Facebook să nu ne prezentăm niciunul la vot.

  4. Doamne mare-i grădina ta doamne! Asta chiar ne crede un județ de prosti. Femeie mai vipera ca asta nu cred ca exista in judetul Botoșani. Sunt atatia oameni competenti in PSD ,Dar eu cred ca din bun simț nu-si pun mintea cu asta. Voi chiar nu înțelegeți că este doar pentru interesul ei. Si-a pus la conducerea instituțiilor numai persoane de teapa ei . Cate examene s-au dat pentru ocuparea acestor funcții? Am scris acest mesaj si pe fb ,dar l-a sters vipera, asta este ca Ceausescu-trebuie să bați din palme si sa canti si sa o lauzi. TUPEUL EI SE TRAGE DIN PROSTIE. păcat ca nu a invatat si lucruri bune cat a fost servitoare la Afrasinei in casa ….pardon consilier parlamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *